"Du kan stole på Backe Trondheim"

Administrerende direktør Terje Broli

En god og faglig spennende arbeidsplass

Backe Trondheim er en velrennomert byggentreprenør i Trøndelag som er kjent for å levere god kvalitet og et solid håndverk i alle sine prosjekter.

Selskapet ble opprinnelig etablert under navnet Norvik og Aasen i 1952. Siden den gangen har vi bygget utallige boliger, i tillegg til en lang rekke offentlige bygg og næringsbygg.

Vi skal styrke vår stilling som en av de ledende byggentreprenørene i Trondheim og omegn. Det skal vi gjøre ved å fortsette å tiltrekke oss regionens dyktigste håndverkere og funksjonærer. Vi i Backe Trondheim er svært stolte av ryktet vi har som en av Trondheims beste og mest faglig spennende arbeidsplasser, akkurat som vi verdsetter den gode dialogen vi fører med flere av regionens ledende byggherrer.

Backe Trondheim har siden 2011 vært en del av Backe. Det gir selskapet blant annet tilgang på mange stabsfunksjoner og en større økonomisk trygghet, som igjen åpner døren for å kunne gjennomføre store og kompliserte byggeoppdrag. 

Vi holder det vi lover - ingen brutte løfter, vi står for det vi sier.

Faglig dyktighet – vi gjør en skikkelig jobb i alle ledd.

Tillit - våre kunder, leverandører og ansatte skal ha respekt for hverandre og tillit til at vi løser utfordringene på en profesjonell måte.

Åpenhet - vi skal ha en åpen holdning. Våre ansatte er nysgjerrige og villige til å tenke nytt og ta i bruk nye metoder og teknologi.

Ærlighet - vi er ærlige, uten skjult agenda og målsettinger som bryter med prosjektets og kundens mål.

Vi har som mål å overlevere feilfri boliger hver eneste gang, men hvis vi i blant gjør en feil skal vi selvfølgelig rette den. Du kan melde inn en reklamasjonssak til oss ved å sende inn skjemaet i linken under, så kommer vi raskt tilbake til deg.

Kontakt oss

Postadresse

Postboks 6537, 7439 Trondheim

Kontaktpersoner

Navn Telefon E-Post Stilling
Terje Broli 93 20 80 66 terje.broli@backe.no Administrerende Direktør
Michael Knedal Jensen 971 80 940 michael.knedaljensen@backe.no Driftssjef
Kjell Joar Svendsen 93 25 97 57 kjell.svendsen@backe.no Prosjektutviklingssjef
Ketil Aamot 92 82 95 50 ketil.aamot@backe.no Leder byggservice