Backe Rogaland

"Vår målsetning er å levere mer enn du forventer. Dette skal vi klare fordi vi har rett kompetanse, lang erfaring, stor arbeidsglede og kraftig engasjement." 

Administrerende Direktør Sjur Hana

Det handler ikke om flaks

Backe Rogaland AS er en lokal totalentreprenør som er kjent for å levere svært god kvalitet til konkurransedyktige priser.  Vi er en dyktig gjeng av motiverte medarbeidere som bygger store og små prosjekter i totalentreprise.  Vi har egen betongavdeling med lærlinger og tariffavtale. Som en del av Backe har vi adgang til avanserte styresystemer og rutiner som underbygger og forsterker driften vår, slik at våre kunder er sikret topp kvalitet i alle ledd.  Selskapet har så langt overlevert alle våre prosjekter uten feilanmerkninger ved overlevering. Siden oppstarten av selskapet i 2008 har heller ingen av våre ansatte hatt fravær som følge av skader.

- Dette handler ikke om flaks, men er et resultat av selskapets målrettede arbeid med holdninger og gode systemer som underbygger driften fra A-Å.

Våre kunder forteller oss at vi er proaktive, konstruktive og lager gode rammer for prosjektgjennomføringen.

 

Fornøyde kunder er vårt levebrød

Fra vi startet Backe Rogaland i 2008 har vi hatt ett fokus – fornøyde kunder.  Fornøyde kunder får vi ved å tilby gode priser, høy kvalitet og en sikker gjennomføring.  Vi har alltid levert til avtalt tid (eller før) og vi gir alt for å overlevere prosjektene uten feilanmerkninger.   

Nøkkelen til å få dette til er dyktige medarbeidere, samarbeid på kundens premisser og nøyaktig planlegging. 

Våre kunder forteller også at det er «en god dag på jobben» når de samarbeider med Backe Rogaland sine medarbeidere.

 

H1 verdi

0

H1 verdien måler antall skader på våre byggeplasser som førte til fravær. Vi er stolte av å holde 0'en! Alle skal komme hele og friske hjem! 

Forventet omsetning 2021

0

Vi kan påta oss alle typer oppdrag. I 2021 bygger vi Kleivane skole for Sandnes Kommune, Lyse ElNett sitt administrasjonsbygg på Sandnes for Base Property, KF skolen for Kristen Friskole, Jørpeland Flerbrukshall for Strand Kommune og vi gjør en større rehabiliteringsjobb for Forsvaret. 

Sorteringsgrad

0

Avfall er en ressurs vi tar vare på

Fornøyde kunder

0

Målet vårt er alltid fornøyde kunder!

Kontakt oss

Postadresse

Postboks 6537, 7439 Trondheim

Kontaktpersoner

Navn Telefon E-Post Stilling
Sjur Hana 98260045 sjur.hana@backe.no Administrerende Direktør
Bjørn Wesche 91837447 bjorn.wesche@backe.no Driftssjef
Birte Helgø 913 53 591 birte.helgo@backe.no Salg - og markedsansvarlig
Ketil Skogen 90894066 ketil.skogen@backe.no Produksjonsleder