Backe Rogaland

"Vår målsetning er å levere mer enn du forventer. Dette skal vi klare fordi vi har rett kompetanse, lang erfaring, stor arbeidsglede og kraftig engasjement." 

Administrerende Direktør Sjur Hana

Det handler ikke om flaks

Backe Rogaland AS er en lokal totalentreprenør som er kjent for å levere svært god kvalitet til konkurransedyktige priser.  Vi er en dyktig gjeng av motiverte medarbeidere som bygger store og små prosjekter i totalentreprise.  Vi har egen betongavdeling med lærlinger og tariffavtale. Som en del av Backe har vi adgang til avanserte styresystemer og rutiner som underbygger og forsterker driften vår, slik at våre kunder er sikret topp kvalitet i alle ledd.  Siden oppstarten av selskapet i 2008 har heller ingen av våre ansatte hatt fravær som følge av skader.

- Dette handler ikke om flaks, men er et resultat av selskapets målrettede arbeid med holdninger og gode systemer som underbygger driften fra A-Å.

Våre kunder forteller oss at vi er proaktive, konstruktive og lager gode rammer for prosjektgjennomføringen.

 

Fornøyde kunder er vårt levebrød

Fra vi startet Backe Rogaland i 2008 har vi hatt ett fokus – fornøyde kunder.  Fornøyde kunder får vi ved å tilby gode priser, høy kvalitet og en sikker gjennomføring.  Vi har alltid levert til avtalt tid (eller før) og vi gir alt for å overlevere prosjektene uten feilanmerkninger.   

Nøkkelen til å få dette til er dyktige medarbeidere, samarbeid på kundens premisser og nøyaktig planlegging. 

Våre kunder forteller også at det er «en god dag på jobben» når de samarbeider med Backe Rogaland sine medarbeidere.

 

H1 verdi

0

H1 verdien måler antall skader på våre byggeplasser som førte til fravær. Vi er stolte av å holde 0'en! Alle skal komme hele og friske hjem! 

Forventet omsetning 2022

0

Vi kan påta oss alle typer oppdrag. I 2022 bygger vi bl.a Hove Vest, 48 leiligheter for Backe Prosjekt i Sandnes, vi er godt i gang med oppgradering av fjellanlegget til NATO samt nybygg av lager og multifunksjonsbygg for Forsvarsbygg.  Vi bygger Ankeret i Havneparken i Sandnes, 71 leiligheter for Solon Eiendom samt 4 blokker med 52 leiligheter på Jørpeland, Direktørens Høyde, for Backe Prosjekt. Vi starter opp våren 2022 med rekkehus og leiligheter i Madlalia for Solon Eiendom.

Sorteringsgrad

0

Avfall er en ressurs vi tar vare på

Fornøyde kunder

0

Målet vårt er alltid fornøyde kunder!

Kontakt oss

Postadresse

Postboks 6537, 7439 Trondheim

Kontaktpersoner

Navn Telefon E-Post Stilling
Sjur Hana 98260045 sjur.hana@backe.no Administrerende Direktør
Birte Helgø 91353591 birte.helgo@backe.no Markedssjef
Skjalg Lund 91343005 skjalg.lund@backe.no Direktør industridivisjon
Morten Johannessen 97081069 morten.johannessen@backe.no Leder salg og prosjektutvikling
Christoffer Sørhøy 48843708 christoffer.sorhoy@backe.no Driftsleder
Anna Strandenæs 92468004 anna.strandenes@backe.no Økonomileder