Fet arena

Flerbrukshall på 4300 kvadratmeter bygget for Fet idrettslag på Fetsund.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Byggherre:

Fet Arena AS

Byggested/by:

Fetsund

Byggeperiode:

Oktober 2016 - Oktober 2017

Kontraktstype:

Totalentreprise

Kontraktssum:

69 MNOK

Areal:

4300 m2

Arkitektkontor:

Backe Idrettsbygg

Ny giv til idretten på Fetsund

Sammen med en Fet idrettslag har Backe Idrettsbygg AS utviklet en idrettshall som rommer mangt. Dobbel flerbrukshall, klatrehall, treningsrom, sosialt rom, møterom, kontorer, mange garderober og en kafe er det funnet plass til.

Vi har hatt en avgjørende rolle i utviklingen og finansiering av hallen, sammen med idrettslagets administrasjon og tillitsvalgte. Utviklingsarbeidet har også betydd ansvar for å sikre omregulering av tomt, et arbeid Plan 1 utførte på utmerket vis.

Byggestart for Fet Arena AS var høsten 2016 og idrettslaget kunne glede seg over åpning av et fantastisk anlegg allerede høsten 2017. De nærliggende skolene og Læringsverkstedets nye barnehage som Backe har bygget på nabotomten er dagtidsbrukere av hallen.

Hallen er bygget i totalentreprise av Backe Romerike.

     Atle Søgård, Daglig leder i Fet IL

"Det tok noen år fra Backe Idrettsbygg sådde idéen til vi var i mål. De var med hele veien og hjalp oss med alt fra budsjettering og økonomi til avtaler med kommunen og barnehagen. Uten deres innsats hadde vi nok ikke hatt en hall."

"En ting som jeg setter veldig pris på i ettertid er at tallene vi ble forelagt fra begynnelsen har vært frie fra overraskelser. Når vi nå er i det andre driftsåret ser vi at budsjettene som ble laget ut fra tallene som Backe Idrettsbygg opererte med stemmer veldig bra."

Relaterte prosjekter Vis alle prosjekter