Åneby barnehage

Barnehage i Nittedal med 3 avdelinger bygget for Nittedal kommune.

 

Byggherre:

Nittedal kommune

Byggested/by:

Åneby i Nittedal kommune

Byggeperiode:

Mai 2015 - Mai 2016

Kontraktstype:

Totalentreprise

Kontraktssum:

17 MNOK

Areal:

550 m2

Arkitektkontor:

Lerche Arkitekter AS

Barnehagen er en 3-avdelingsbarnehage og er etablert på ny tomt i Bliksrudveien 8. 

Barnehagen fremstår som lys og trivelig, med gode oppholdsrom og utvendige flater som innbyr til lek. Åneby barnehage er gjennomført i total entreprise for Nittedal Kommune.

Åneby Barnehage er bygg i ett plan med tillegg av teknisk rom i plan 2. Bygget har enkel fundamentering og trekonstruksjoner over gulv. Utvendig kledning av dobbel falset kledning tett, med overflate i Møre Royal. Innvendige overflater er i all hovedsak hvitpigmentert panel og enkelte flater av gips samt Baderoms plater. Utfordringene med bygget har vært at det nærmest har form som en spydspiss, og at ingen vegger hverken innvendig eller utvendig har ett 90 graders hjørne som utgangpunkt. Vi har etter oppstart ligget ihht. plan og hatt en god beslutningsprosess mot kunde og bruker. Tømrerarbeidene som er utført av oss, er utført meget tilfredsstillende. Oppdraget har gitt våre tømrere veldig god erfaring med detaljer og finish. Samspillet mellom alle aktører og leverandører, har fungert optimalt.