Ny Nordstrandhall

Nordstrandhallen skal bli helt ny! Vi bygger en stor idrettshall med plass til 2000 tilskuere til bruk for håndball og fotball på Nordstrand i Oslo. 

Byggherre:

Nordstrandhallen AS

Byggested/by:

Oslo

Byggeperiode:

April 2018

Kontraktstype:

Totalentreprise

Kontraktssum:

110 MNOK

Areal:

8300 m2

Arkitektkontor:

Lønnheim Idrett AS

Alt blir lagt til rette for god håndball og fotball på Nordstrand.

Sammen med en entusiastisk byggherre har Lønnheim idrett AS utviklet et moderne idrettsbygg og skaffet dette finansiering slik at idrettsforeningen i februar 2017 startet rivingen av den 61 år gamle Nordstrandhallen. Allerede i mars 2017 starter byggingen av en ny idrettshall, dobbelt så stor som den gamle, en hall som vil stå ferdig ved påsketider i 2018.

Den nye hallen vil få 2 000 sitteplasser, romme en dobbel håndballflate, parkeringskjeller, garderober for både håndballen og for fotballen som har sitt tilhold på kunstgressbanene utenfor hallen. Hallen vil ha eliteseriestandard og vil kunne nyttes til eliteseriekamper og landskamper i håndball. På større arrangementer vil hallen ha en kapasitet på 3 000 tilskuere.

Lønnheim idrett har også bidratt i arbeidet med å skaffe finansiering til en midlertidig hall som er tatt i bruk. Denne vil stå til den nye hallen er kommet i god drift.

Hallen bygges i totalentreprise av Backe Nord Vest.