Fab Lounge

På Mariero i Stavanger har vi innredet Norges største skjønnhets- og velværesenter. Backe Rogaland har utført arbeidene i Fab Lounge i en totalentreprise og har vært arkitekt, basert på innehaver Mariann Edlands ideer. 

 

Byggherre:

Marielunden Eiendom

Byggested/by:

Stavanger

Byggeperiode:

okt 15 - feb 16

Kontraktstype:

Totalentreprise

Kontraktssum:

4 MNOK

Areal:

450 m2

 

Fab Lounge inneholder lobby med resepsjon, frisøravdeling med eget rom for hårvask, 14 behandlingsrom, VIP avdeling, fire bad/toaletter, kontor, to lager/vaskerom, garderobe, kjøkken/lunsjrom og teknisk rom.

Interiøret er nøye utvalgt og utformet. Ønske fra oppdragsgiver var at kundene skal føle seg velkomne når de kommer inn. Og de skal oppleve litt høyere standard enn vanlig uten at det skal skremme. Alle rom er innbydende og i tillegg er det laget meget fine gjestetoaletter.

Interiøret er holdt i hvitt og sølvgrått. Hvitt signaliserer renhet og profesjonalitet. Sølvgrått gir ro. Alle rom har universell utforming og innredningen har stor grad av fleksibilitet. Det er en sittegruppe for kundene midt i lokalet, og den er utformet sik at kundene ikke føler at de sitter på utstilling. På gulvene er det slipte og polerte fliser (epoksy på våtrom). De fleste av veggene er systemvegger. Alle rom har systemhimling. Både vegger og himling har lyddemping. Alle materialer er miljøvennlige og lavemitterende. Det ble praktisert rent tørt bygg under innredningen. Fab Lounge har påkostet belysning, blant annet med mange lysekroner. Møblene er spesialbestilt fra Barcelona.